U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.


Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:30

Dinsdag   9:00 - 17:30

Woensdag gesloten

Donderdag 9:00 - 17:30

Vrijdag 9:00 - 17:30

Zaterdag 9:00 - 17:00.

Contactgegevens

Lindenlaan 65

1815HD Alkmaar.

Tel 072 512 8024

KvK 37052526

 Censa streeft voortdurend naar een  duurzaame oplossing in onze prestaties. Censa is toegewijd aan het bieden van kwalitatief hoogwaardige producten. De productrange van Censa bestaat uit het leveren van alle materialen voor de serieuze doe het zelver die er plezier aan beleeft zelf zijn installatie werkzaamheden uit te voeren tot en met de juiste materialen voor de dakbedekking.

Alles wat je niet in de bouwmarkt zal vinden ligt bij ons  in de winkel. Van het kleinste leertje voor een lekkende kraan tot nieuwe waterleidingen of riolering, alles heeft Censa voor je beschikbaar.

In het uitzonderlijke geval het artikel niet voorradig is weet Censa waar het reserveonderdeel besteld kan worden en hoef je het artikel, wat je al jaren naar volle tevredenheid gebruikt, niet te vervangen en weg te gooien maar zul je er nog jarenlang plezier van hebben.

Bovendien gaan onze inspanningen verder dan het verstrekken van uitstekende producten en diensten aan degenen die ze nodig hebben. Censa voert onderzoek uit en neemt deel aan een aantal initiatieven om onze sector voortdurend te ontwikkelen en bij te dragen aan de samenleving. Censa volgt een strategie van groei door innovatie, het verbeteren van de operationele effectiviteit en het versterken van de organisatorische en aanverwante capaciteiten. Censa probeert voortdurend technologieën en producten te ontwikkelen die een positieve impact hebben op de veiligheid van de gebruikers.

 

Voor wat betreft de avond openstelling, zondag openstelling en Shopping Night kunt u contact opnemen met de Gemeente en vragen naar de zorg van de gemeente voor de ondernemers. Wij als Censa Discount zijn niet van zins aan dergelijke activiteiten deel te nemen.

 

Ook het schoonhouden van de zonnepanelen op de parkeerautomaat in de Lindenlaan achten wij als Censa Discount een taak van de Gemeente.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?